Louis Nielsen har siden 2010 sendt danskeres gamle briller til Tanzania og givet syn til over 30.000 tanzanianere, der ikke har råd til briller.

Nu sætter Louis Nielsen gang i projektet ”Giv Tilbage”, hvor optikerkæden planlægger at give et kontantbeløb til et godt, velgørende lokalt projekt eller en forening hver gang, en dansker donerer et par briller til Tanzania.

– Det er en del af vores værdier at give noget tilbage til det samfund, vi er en del af, og vi glæder os til at hjælpe de frivillige kræfter, der gennem en kæmpe indsats styrker lokalsamfundet. Det betyder så meget for et lokalsamfund, og det ønsker vi at støtte fortæller chefoptiker Michael Biegala, der ejer og driver Louis Nielsen i Fredericia.

Lige nu leder Louis Nielsen således efter et godt, velgørende projekt, som kunne fortjene en håndsrækning. Der er på forhånd ingen større begrænsninger. Det kan være den lokale sportsklubs børneaktiviteter, et projekt eller en forening for ældre eller personer, som på eget initiativ gør noget godt for andre mennesker og fortjener opbakning til det. Så længe projektet er lokalt og ikke-kommercielt, har det potentiale til at få støtte fra Louis Nielsen.

– Kig endelig ind til os og få en snak. Vi kan ikke støtte alt og alle på én gang, men vi er åbne for gode forslag til det helt rigtige projekt. Vi regner med, at vi i løbet af juli finder den gode sag, der skal have støtte fra os i den kommende periode, siger Michael Biegala.