Byens Louis Nielsen rykker i nye lokaler på i Danmarksgade 18, hvor der venter fredericianerne næsten dobbelt så meget plads til synstest, sundhedstjek og brillekøb.

Det er ikke bare en almindelig flytning fra én adresse til en anden, som Michael Biegala står over for. Han er chefoptiker og indehaver af byens Louis Nielsen-butik, og den 12. marts slår han og resten af butiksteamet dørene op til helt nye og næsten dobbelt så store lokaler på Danmarksgade 18 i Fredericia.

– Det bliver noget helt andet. Vi flytter ikke bare adresse, vi giver også hele vores butikskoncept en meget markant opgradering, hvor stil, design og layout i selve vores måde at indrette os på er nyt. Derudover får vi væsentlig mere plads, og så bliver tilgængeligheden for dårligt gående og folk i kørestol væsentligt forbedret, forklarer Michael Biegala.

Siden Michael overtog forretning i 2013, har der kun været én tendens i butikkens udvikling; nemlig vækst. Butikkens medarbejdere er vokset i antal fra tre til otte, mens flere og flere fredericianere er begyndt at efterspørge sundhedsydelser – og det stiller krav til de fysiske rammer.

– Vores sundhedsydelser bliver mere og mere avancerede, og rollen som en reel sundhedsudbyder stiller nogle klare krav til den måde, vi indretter os på, ligesom den løbende kundetilvækst naturligvis har udfordret os på antal kvadratmeter. Derfor har jeg sammen med mit team besluttet, at vi flytter i nye og større lokaler, forklarer Michael Biegala. 

Investerer sine egne penge
Det er nok de færreste, der ved det, men selvom Michael tilhører Danmarks største optikerkæde, Louis Nielsen, Som selvstændigt erhvervsdrivende må Michael selv stille midler til en ny butik, men det har han til gengæld heller ingen betænkeligheder ved, for ifølge den erfarne butiksindehaver er Fredericia det helt rigtige sted at være forretningsdrivende:
– Fredericia har et godt forretningsliv og masser af aktivitet, så jeg tør godt sætte mine egne penge på højkant og investere i byen ved at åbne ny og større butik. I løbet af mine år her i butikken har der udelukkende været kundetilvækst og stigende aktivitet, og den udvikling vil jeg naturligvis gerne investere i, forklarer Michael Biegala.

Åbner den nye butik 12. marts – kun tre lukkedage
Michael og teamet er allerede godt i gang med renoveringsarbejdet i de nye lokaler i Danmarksgade, og det med god grund; de skal nemlig være færdige allerede til marts. Helt nøjagtigt slår de efter planen dørene op til den funklende nyistandsatte og større butik den 12. marts i år.

I alt bliver det kun til tre lukkedage som direkte følge af flytningen; nemlig den 9-10-11 marts.

Godt at vide:

  • Louis Nielsen Fredericia flytter til Danmarksgade nr. 18 (tidligere Holst Sko). Den nye butik åbner den 12. marts 2020
  • I forbindelse med ombygningen er der kun tre lukkedage; nemlig den 9-10-11 marts
  • Med flytningen og totalrenovering af de nye lokaler bliver Fredericias Louis Nielsen-butik ikke bare en hel del større; den bliver også en af de mest moderne butikker i hele optikerkæden
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer