Loresa Muslija er elev på Ullerup Bæk Skolen Afdeling Nørre Allé. Hun er i denne uge i praktik på Fredericia AVISEN. Loresa fortæller om, hvorfor hun netop valgte at være i praktik hos Fredericia AVISEN, og om hvordan det er at gå i en talentklasse.

Loresa Muslija er 15 år gammel, og bor sammen med sin familie i Fredericia. Til dagligt spiller hun håndbold i Fredericia Håndboldklub, og det har hun gjort siden, hun var seks år. Loresa går på Ullerup Bæk Skolen Afdeling Nørre Allé i en talentklasse, hvor man morgentræner tirsdag og torsdag morgen fra  07.45- 09.15. Talentklassen er et sammenarbejde med Team Danmark, en klasse, hvor man kan få mere tid til sin sport og træning. En træning, der er lidt anderledes, end hvad man er vant til under haltræningen om aftenen.

Loresa Muslija, praktikant på Fredericia AVISEN. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Hvorfor søgte du ind på talentklassen?

”Jeg havde hørt, at man lagde meget vægt på den individuelle træning, så jeg tænkte, at det var en god mulighed til at blive god til nogle ting, som jeg normalt ikke ville lave til normal haltræning, fordi der handler det mere om at træne sammen som et hold og blive klar til weekendens kamp,” siger Loresa Muslija.

Hvordan ser du forskellen på en normalskole- og talentlinjen? 

“Lærerne er meget fokuseret på, at vi laver vores ting i skolen, så vi ikke får så mange lektier for. På den måde kan vi dermed fokusere mere på vores sport. Det er meget fedt, at eleverne brænder lige så meget for sporten som en selv, og at de respekterer, at man ikke har nær så meget tid til sine venner.”

I uge 37 skal alle fra Loresas klasse i praktik, og hun spurgte om en praktikplads hos Fredericia AVISEN, hvor hun fik et ja.

Hvorfor valgte du netop Fredericia AVISEN?

”Jeg læser Fredericia AVISEN tit og jeg har læst mange artikler, hvorfor jeg ville prøve kræfter med journalistikken der. Fredericia AVISEN er den avis, jeg læser, når jeg skal vide, hvad der sker i Fredericia,” fortæller Loresa Muslija.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det