Forside Danmark LOOP Fitness om januar: Flere træner

LOOP Fitness om januar: Flere træner

DEL
Betina Frandsen
Betina Frandsen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN besøgte LOOP Fitness i Snoghøj, og talte med ejeren, Betina Frandsen, der fortæller, at de kan mærke en stigning i antallet af folk, der er begyndt at træne efter jul og nytår.

LOOP Fitness er franchisekæde, og Betina Frandsen har været indehaver af Fredericiaafdelingen det seneste år. Imens jeg får lidt kaffe, hjælper Betina et medlem med nogle af maskinerne.

Cafe Latte i Loop fitness. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Betina kommer tilbage til mig, og vi sætter os ned, så jeg kan høre om, hvilket fitnesscenter Loop fitness er, hvad de kan tilbyde og så videre.

”Det gode ved at arbejde her er, at jeg kan hjælpe andre og hjælpe dem med helbredet. Mange af vores medlemmer er oppe i alderen, så de skal føle sig velkommen, vores koncept er, at man skal blive til en stor familie”, fortæller Betina Frandsen

Mens vi sidder og snakker kommer der flere og flere ind som skal træne, og her spørger jeg så ind til det koncept med, at de skal blive til en stor familie, hvortil Betina svarer:

”Konceptet i Loop Fitness er hurtigt, enkel og effektivt og man kan nå det hele. Man skal bare kunne prioritere sin tid, det er en nem måde at træne på, når de først sætter sig ind i tingene, så får de rørt hele kroppen og får alle musklerne med, og så skal vi hjælpe alle, som man gør i en familie”.

LOOP-navnet er integreret i måden maskinerne står på – i en cirkel. Der er forskellige maskiner til hver muskel. Konceptet med LOOP Fitness er også, at det er cirkeltræning, hvor du får trænet hele din krop igennem på 45 sekunder.

”Vi har 16 maskiner i alt, fire af vores maskiner er cardio-maskiner, så har vi cykel og romaskiner, det er et system, at man arbejder først med overkroppen, og så underkroppen, hvor man får pulsen op og holder den. Man har 45 sekunder ved hver maskine og det er ca 12-15 gentagelser, man kan nå, så når de 45 sekunder er gået, er der en dinglyd, som advarer, at man skal til den næste maskine. Man kan nå to runder”, fortæller Betina Frandsen

Et par af maskinerne i Loop Fitness. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Her og nu reklame

Samtalen kører bare med Betina, og jeg kigger op og ligger mærke till at der er en reklame hvor der står ”Her og nu – første 30 dage 1 kr, oprettelse 0 kr, hvor så Betina fortæller, at de har det tilbud frem til d. 14. januar.

”Man melder sig ind for 1 kroner frem til 14 januar, og de efterfølgende 30 dage, betaler man normalpris, som for voksne er 219 kroner, hvor man får en kropsanalyse med, og så har vi studerende til 179 kr, kids er der også til 79 kroner, men det har vi ikke her i Fredericia Loop fitness”, fortæller Betina Frandsen

Nytårsfortsæt

”Man kan altid mærke, at der er en stigning efter jul og nytår. Alle har et nytårsfortsæt, vi kan mærke det på vores bookinger, hvor vores medlemmer ønsker at træne med os. Så man kan mærke, der er flere og flere, der har meldt sig ind. Men det er også lidt sjovere for vores medlemmer, at vi er med til at vise dem rundt på maskinerne og hjælpe dem”, slutter Betina Frandsen med at sige.


Må først køre i Uge 2
Annonce