Lonnie Strøm og Diana Stein har på tætteste hold opdaget, hvordan det er at gå alene med ADHD og autisme. Nu har de taget skeen i den anden hånd og har indkaldt til et opstartsmøde omkring caféen.

At have ADHD og autisme er ikke sjovt, og særligt ikke, da det ikke rigtigt er noget, som man går og taler med andre om. Hvordan reagerer man i forskellige situationer og hvad kan man eventuelt gøre? Det og meget andet vil Lonnie og Diana have, at man kommer til at tale om i en ADHD og autisme café.

“Jeg har længe savnet arrangementer omkring det, men der er ingenting i området, og der er heller ingen foreninger, som kan hjælpe,” siger Lonnie, som derfor tog sagen i egen hånd og oprettede en Facebook-gruppe:

“Med det samme jeg oprettede kom der 33 medlemmer. Folk skrev personligt, at de havde tænkt på det, og Diana var en af dem. Hun ville gerne være med til at stå for det, da hun har en datter, der er ramt af det,” siger Lonnie.

Lonnie tog efterfølgende kontakt til Frivilligcenter Fredericia, der ligger i Vendersgade, og fik lavet en aftale med dem.

“Jeg kender dem, og de var heldig med på at indgå et samarbejde. Vi holder vores opstartsmøde hos dem i et lokale og kan have til huse der,” siger hun.

Til opstartsmødet, der finder sted d. 10. september, håber Lonnie og Diana, at der kommer flere hænder på banen.

“Det er især vigtigt til starten, da det godt kan blive hårdt for, når vi kun er to. Når det er kommet op at køre, er der formentlig mindre arbejde i det,” siger Diana.

Hvad håber I at opnå med caféen?

“Min datter ser ikke rigtigt nogen, udover seks drenge fra skolen, så hun skal ud at møde andre børn. Men idéen er ligeså meget for forældrene, der kan gå med ting, som de ikke kan tale med andre om,” siger Lonnie og fortæller, at en mulighed også er, at der arrangeres udflugter til forskellige steder.

Læs mere om Lonnie og Dianas ADHD og autisme café på Facebook ved at klikke her.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer