Forside Fredericia Long time no see – Så er der træning med Bjeld igen

Long time no see – Så er der træning med Bjeld igen

DEL

Der er gået en rum tid, siden I sidst har hørt fra mig. Mette og jeg har måttet aflyse en aftale – men nu er vi tilbage igen, og heldigvis var det på min hjemmebane denne gang.

Lad mig være ærlig fra start, det er min helt egen skyld, at der har været en lang pause. Ikke fordi jeg har været ved at give op, slet ikke. Jeg blev bare så sur en dag, at jeg hamrede min fod ind i en trappe – og ja der var det ikke trappen, men min fod der måtte bukke under. To brud på storetåen gjorde, at jeg måtte aflyse en træningsdag med både styrke og spinning – men sådan er det, desværre.

Der var ingen vejning på programmet denne fredag – og den planlagte kombination af styrketræning og spinning var aflyst. Små tyve grader er åbenbart nok til, at folk vælger havestolen frem for spinningcyklen. Men det skulle ikke stoppe os.

“Jeg skal også træne selv på fredag, har du noget imod at vi træner mit program?”, skrev Mette i en besked – og uden at vide hvad det egentlig var jeg sagde ja til, så sprang jeg ud i det.

Det er altid hårdt at være til træning med Bjeld, men denne fredag var det på min hjemmebane i Fredericia Idrætscenter, men selv på hjemmebane formår Mette at tage det til næste skridt.

“Vi lægger lige ud med lidt let opvarmning”, siger Mette med et stort smil – og let opvarmning er aldrig let. Fem minutter på romaskinen, og derfra kunne vi så gå i gang med træningen.

Mette er altid en kæmpe motivator, men når man har sagt ja til at træne sammen med hende, så skal man åbenbart også være klar til at få frataget al selvtillid. Det var i hvert fald hvad der skete, da vi kom til armhævninger – en disciplin jeg er absurd dårlig til. Men på ben-maskinen tog jeg revanche, det er ikke for sjov at jeg estimere 75% af min vægt til at ligge i benene.

Men vi fortsatte, hårdt program – selvom Mette startede med “Vi tager det hårdeste først”, så skulle hun lige sætte prikken over i’et til sidst. Maven skulle, selvfølgelig, ikke gå ustraffet fra træning – og selv her mandag kunne jeg knapt rejse mig fra sengen. Mine arme kan ikke løftes over hovedet – men mine ben har det sådan nogenlunde. Men følelsen er god – og jeg har i den grad tænkt mig at fortsætte.

Og ja – så længe chefredaktøren ikke vil give træningstøj med Fredericia AVISEN logo på, så træner jeg bare videre i min reklame for FHKs håndboldskole.

DEL