Da Statsminister Mette Frederiksen i marts lukkede Danmark ned betød det samtidig, at det der skulle være Lone Nyborg Heyks debutmaraton blev aflyst. Men træningen skulle ikke være forgæves, derfor tog hun sagen i egen hånd. Med opbakning fra familie og venner havde Lone nemlig sat sig for at gennemføre de 42 kilometer på egen hånd i dag.

“Da Corona lukkede Danmark ned, blev det, der skulle have været mit debutmarathon også aflyst. Men jeg kunne ikke rigtig forene mig med, at stoppe min træning og min målsætning om at maj 2020 skulle være der, jeg gennemførte mit første (og muligvis eneste) Marathonløb”, skrev Lone tilbage i midten af april på sin facebookside.

“Så jeg tog noget af Corona-kontrollen tilbage og fortsatte min træning. Jeg har netop overstået min sidste rigtig lange træningstur. I stedet for fest, farve og 100.000 tilskuer i København, bliver min marathondebut i velkendte Fredericianske omgivelser med min evigstøttende familie ved min side. Men hvis I nu ser mig i Fredericia og omegn lørdag d. 9. maj ca. mellem 11-15, må I meget gerne komme med opmuntrende tilråb – det får jeg helt sikkert brug for”, fortsatte opslaget.

Med mere end 60 kommentarer og over 180 likes nåede Lones historie ud til hele hendes omgangskreds – og mange har tilkendegivet, at de er klar til at give Lone medvind på løbeturen med opbakning, klapsalver og opmuntrende ord. Lørdag klokken 11 gik starten fra Lones hjem, og  4 timer og 21 minutter  senere nåede turen samme destination – 42,195 km.

Familien, naboerne og vennerne stod spredt med flag, musik, konfetti og jubel for at tage imod den fredericianske maratondebutant. Det var et rørende øjeblik, da Lone nåede sit mål og kunne lade sig tiljuble af de fremmødte. Mand, børn, søster, mor og far krammede den grædende atlet, imens hun fik en t-shirt og medalje, inden strandstolen kunne bruges til at slappe af med en cola i hånden.

Tillykke Lone.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer