Det er en større gruppe af frivillige over 50 år, der står for planlægningen og afviklingen af fælles jobsøgningsaktiviteter. Møderne afholdes i vores lokaler Gothersgade 12, I TV, 7000 Fredericia.

Senior Erhverv henter inspiration mange steder fra, bl.a. gennem netværkets samarbejde med jobcentre, A-kasser, rekrutteringsfirmaer og karrierekonsulenter.
– Men vi kan godt blive flere, udtaler Torben Stormer, formand i Senior Erhverv Fredericia.
Torben Stormer understreger:

– Ledige 50-plusser’s udfordring består ikke kun i ledighed, men også mange gange af en mangel på netværk. Senior Erhverv tager udgangspunkt i den enkeltes sociale liv og behov for at dyrke personlige relationer med fokus på at komme i job igen.


Programmet i Senior Erhverv er mangfoldigt og består af besøg på virksomheder, at få peppet ansøgninger, CV og profilfotos op, at dele tips til den personlige præsentation, at deltage i netværksmøder i vores lokaler og være synlig på de sociale medier.
Selve driften af netværkene såsom administration, kommunikationsopgaver, planlægning af aktiviteter med besøg af fagfolk og indimellem også rent sociale arrangementer varetages 100 procent af frivillige.