En ny teatersæson er på vej til at blive skudt i gang, og det betyder, at autofolien skal skiftes ud på de velkendte Teaterbiler. Den opgave står Amstrup Skilte for.

En travl eftermiddag besøgte Fredericia AVISEN Amstrup Skilte i Snoghøj. Der var fuld gang i den hos Amstrup Skilte, og inde i garagen holdt blandt andet en bil fra Fredericia Teater.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Den var skiltetekniker Sandra godt i gang med at istandsætte og måle nøjagtig efter så det hele kommer til at se fint ud, når bilen skal ud at rulle på de danske veje.

Der venter en stor efterårssæson for Fredericia Teater, der i Fredericia genspiller Klokkeren fra Notre Dame, og i København er der verdenspremiere på SHE Loves You, der produceres af Fredericia Teater.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Vi har talt med direktør hos Amstrup Skilte, Vibeke Amstrup, der siger følgende om samarbejdet med Fredericia Teater:

“Vi er stolte over vores samarbejde med Teateret, da det er en samarbejdspartner, som vi gerne vil identificerer os med,” siger Vibeke Amstrup, der efter flere års samarbejde med Fredericia Teater, har en god proces omkring produktionen:

“Det gør det helt sikkert, fordi man har en forståelse for hinanden, og det gør det nemmere at afstemme, da vi ved hvad hinanden står for,” slutter Vibeke Amstrup.

https://www.facebook.com/menyfredericia/