Kim Sørensen har i mere end 16 år boet i Fredericia og været en del af den lokale bilbranche. Han startede ved Autohuset Vestergaard, siden gik turen til Audi – og nu er han at finde hos landets foretrukne premium-klasse mærke: Mercedes. Her skal han sælge lækre brugte biler – og de spritnye luksusbiler i Mercedes AMG-serien.

“Det er fantastisk at få lov til at åbne en filial med et premiummærke som er helt fremme i bussen i øjeblikket og har været det i de seneste år. Det er det mest populære brand vi har. Det er super spændende at få lov til at bygge det op fra starten af”, fortæller Kim Sørensen, afdelingsleder for brugte personbiler hos P. Christensen i Middelfart. 

Der er altid garanti for et smil, når den lokale Kim Sørensen er i nærheden. (Foto: Fredericia AVISEN)

Kim ville hjertens gerne have holdt en kæmpe fest, men i stedet går tiden med at skrive slutsedler, for Corona har sat en stopper for den helt store fest.

“Et eller andet sted har vi nu tid til at lave en stak slutsedler i stedet for at hoppe på hoppeborge. Spøg til side, selvfølgelig ville jeg gerne have lavet en kæmpe fest her i dag og have inviteret kunder, samarbejdspartnere og alle interesserede ind til et brag af en fest. Vi skal nok holde den fest på et senere tidspunkt – og så laver vi slutsedler her i weekenden i stedet for”, forklarer Kim med et grin.

Du kan høre mere om Kim og hans nye Mercedes-forretning i videoen ovenfor.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer