Lokalpolitiet i Fredericia er i gang med at efterforske en fredericiansk tv-stationsleder hos DanmarkC TV , som er under mistanke for at have brudt et påbud om ikke at beskæftige sig med børn og unge under 18 år. Stationslederen, der tidligere var leder af en fritidsklub i Strib ved Middelfart, blev i 2009 dømt et års ubetinget fængsel for overgreb og krænkelse af tre mindreårige piger. Ved den dom var der også en afgørelse om, at manden ikke må beskæftige sig med børn og unge under 18 år. Det er det tilhold stationslederen mistænkes for at have brudt.

I det hele taget er det endnu sparsomt med detaljerede oplysninger fra lokalpolitiet, da sagen stadig er under efterforskning.

– Jeg kan bekræfte, at der er en efterforskning i gang, men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, oplyser vicepolitiinspektør Peter Balsgaard til Fredericia Avisen.

DanmarkC TV samarbejdede med tidligere dømte pædofil
Tilbage i september måned sidste år blev en fredericiansk mand idømt en straf på to år og seks måneders ubetinget fængsel for overgreb mod unge drenge i Fredericia ( Læs mere om den sag her: http://fredericiaavisen.dk/tag/paedofilisagen/ ). Han var i en periode tilknyttet DanmarkC TV som kameramand. Den pædofildømte mand forlod dog DanmarkC TV, men fortsatte et samarbejde med tv-stationen via sin egen hjemmeside.

Fredericia Kommune har støttet DanmarkC TV med knap 600.000 kroner, som blev givet i  2015 og 2016.

Artiklen opdateret kl. 14.40.
Stationslederen var tidligere leder af en fritidsklub i Strib ved Middelfart, og ikke Fredericia, som Fredericia Avisen skrev i første omgang.