23-årig Nichlas Outzen Ambye og den ligeledes 23-årig Benjamin Vestergaard Kryger åbnede for et par uger siden Døgnkiosk 7000. Vi har talt med dem om deres nye projekt, der primært fungerer som udbringning, men man kan også afhente hos dem.

Konceptet er bygget op som en traditionel kiosk, hvor man kan købe forskellige dagligdagsting ud fra et katalog, som er tilgængelig på Døgnkiosk 7000 Facebook-side. På sigt vil der komme en app som minder om det man kender med eksempelvis Just Eat, hvor man kan se udvalget og bestille på den måde.

»Vi har lavet en onlineportal, hvor vi udbyder de gængse kioskvarer og primært kører ud med dem. Det er der konceptet er i det, og det er specielt oplagt her i disse coronatider, hvor ikke alle er trygge ved at komme ud og handle selv. Så kan man handle via os og få det bragt ud,« siger Nichlas og bliver suppleret af Benjamin:

»Vi har primært lavet konceptet for at imødekomme corona, da man oplever, at ikke alle kommer ud og det her derfor er nemmere for folk.«

Hvor længe har I gået med tanken om at åbne?

»Vi har haft tankerne siden i sommer, hvo vi tænkte på det i forhold til corona, og ikke alting har haft åbent som normalt. Indenfor voldene er der ikke noget, der har åbent som en tankstation, og det gør vi noget ved. Derfor da anden- og tredjebølgen af corona opstod nu her, så har vi valgt at give den et skud,« siger Nichlas og kommer ind på, hvordan det er blevet taget imod: 

»Mange gør brug af det, så det er super. Det har hovedsageligt været med snacks og lignende her i starten, og til dem, der arbejder hjemmefra, og derfor har ekstra timer til at være hjemme i forhold til normalt. Vi synes, at vi har fået en god modtagelse alt i alt.«

Pt. kører projektet i Fredericia, og det er også åbnet i Vejle, men på sigt kan der kommer flere byer i spil.

»Vi har en partner i Vejle, som har åbent en afdeling, og så tænker vi også at åbne i Middelfart. Så får Døgnkiosken postnummeret fra byen så det hedder Døgnkiosk 7100 i Vejle, og sådan vil det komme til at være i andre byer, hvor vi kan tilbyde det som franchisekoncept,« forklarer Nichlas.

Afhentningen af varer fra Døgnkiosk 7000 foregår i Købmagergade ved torvet. Man kan læse mere om Nichlas og Benjamins koncept ved at klikke her.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer