10.000 elever i 7., 8. og 9. klasse fra hele landet har i løbet af efteråret deltaget i Danmarks største konkurrence i skolens fag, DM i Fagene.
Nu har de 370 bedste hold og individuelle deltagere kvalificeret sig til landsmesterskaberne – og der er flere fra Fredericia

Uanset om interessen var størst for faget dansk, matematik, historie, engelsk, biologi, eller om man følte sig mere som en all-round type, så kunne man deltage i DM i Fagene.

Det er Danmarks største konkurrence i skolens fag, der nu har fundet de 370 elever fra hele landet, der har kvalificeret sig til landsmesterskaberne.

Flere af de elever er fra Fredericia-området, og deres besvarelser har både været fagligt stærke, men også kreative og innovative. Alle fagene bestod af en spændende caseopgave, hvor de skulle løse en rigtig virksomheds reelle udfordringer.

Landsmesterskaberne afvikles i Aarhus til januar, hvor eleverne skal løse en række nye caseopgaver for de samme casevirksomheder. 

Om DM i Fagene

DM i Fagene afvikles af Danske Skoleelever og er Danmarks største konkurrence i skolens fag (Dansk, engelsk, matematik, biologi, historie og en tværfaglig holdkonkurrence), eleverne tilmelder sig ved at løse en række caseopgaver i deres yndlingsfag, og de bedste elever fra hver region går videre til landsmesterskaberne, som er et live event i Aarhus til januar. Alle opgaverne bygger på rigtige virksomheders reelle udfordringer.

Casevirksomheder

DR – Danmarks Radio (Dansk)

Randers Regnskov (Biologi)

Salling Group (Matematik)

Nationalmuseet (Historie)

Dansk Video Tekst (Engelsk)

Landbrug & Fødevarer (Hold)

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer