MobilePay stormer frem i butikkerne og er hurtigt blevet danskernes foretrukne mobilbetalingsløsning. Den populære betalingsløsning MobilePay var omdrejningspunktet for et informationsmøde for lokale erhvervsdrivende denne morgen i Sønder Voldgade, da Fredericia Shopping havde inviteret til informationsmøde.

MobilePay er i hastig vækst i dansk erhvervsliv. Ved årsskiftet kunne 3,7 millioner brugere af den populære betalingsløsning benytte MobilePay i 75.000 butikker og webshops. Hver dag kommer yderligere 200 nye butikker til.

Ikke mindst samarbejdet med næsten alle landets banker har sat turbo på udbredelsen af MobilePay til erhvervslivet.

”Mobilbetalinger er fremtiden. Og MobilePay kan efterhånden håndtere det hele, både små og store virksomheder og meget mere. Jeg håber, at vi kan blive et rigtigt MobilePay-område. Derfor var det glædeligt, at så mange erhvervsdrivende var mødt op for at høre, hvor nemt det er at tilbyde kunderne mobilbetaling, ” siger chefkonsulent Jens Barslund fra MobilePay, der denne morgen talte om de mange løsninger, som MobilePay tilbyder.

54 millioner erhvervsbetalinger i 2017

”Hos MobilePay er vores mantra at udvikle vores løsninger i en konstant dialog med kunderne. I 2018 vil vi øge udbredelsen på erhvervsområdet yderligere. Vi vil også styrke vores løsninger indenfor bl.a. nem fakturering og effektiv onlinehandel,” sagde Jens Barslund.

Han kan se tilbage på et år, hvor danskerne betalte med MobilePay i butikker 54 millioner gange for et beløb på over 10 milliarder kroner. Væksten i nye butikker og webshops i det forgangne år var 40.000.

”MobilePay er ved at blive en slags standardløsning for danske virksomheder. Stadig flere små virksomheder og iværksættere vælger at nøjes med MobilePay, fremfor at skulle bruge penge på en betalingsterminal. Samtidig har vi sænket priserne, så en transaktion maksimalt koster den erhvervsdrivende 75 øre,” fortalte Jens Barslund.

Han nød også mødet i dag, hvor han særligt var glad for de mange fremmødte.