Når fodboldens 1. division igen fløjtes op, er der allerede ændringer i programmet for FC Fredericia. Den planlagte kamp mod Vejle bliver nemlig flyttet.

Onsdag d. 14. august bliver der fuld fart over feltet på Vejle Stadion, når FC Fredericia drager mod nord og besøger lokalrivalerne fra Vejle Boldklub.

Kampen var oprindeligt planlagt til et andet tidspunkt, men grundet den store intensitet der må forventes i et sådan lokalopgør, har TV-udbyderen valgt at vise kampen, hvorfor den altså skal spilles onsdag d. 14. august klokken 18:30.

Kampen er foruden spillerne den helt store svendeprøve for vores nye fangruppering, Red Pride. Kan de matche en fangruppering, der kommer med Superliga-erfaring på lægterne? Det vil kun tiden vise.

Glædelig nyhed for FC Fredericia

“Det har selvfølgelig en økonomisk betydning at kampen transmitteres på TV, da det giver os nogle TV-penge”, siger sælger hos FC Fredericia, Christian Holm Johansen til Fredericia AVISEN.

“Derudover er det dejligt, at FC Fredericia betragtes som et attraktivt fodboldhold at vise på landsdækkende TV, så de gerne vil vise os når vi spiller”, fortsætter han.

“Jeg håber spillerne er lige meget tændt hver gang de går på banen, men for vores fans, så fornemmer vi at dette er årets kamp for dem”, siger Christian.

“Derfor glæder det mig at den er på TV, så vi kan vise hele fodbold-Danmark og byen, hvor fantastiske fans FC Fredericia har”, fortsætter han.

“Det så vi jo i sidste sæson, blandt andet imod Silkeborg og Viborg, hvor vores fans fuldstændig styrede lydbilledet og jeg er sikker på at de kan byde Vejles fans op til dans”, slutter sælger i FC Fredericia, Christian Holm Johansen.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.