Den lokale virksomhed, ProPrint, fik lørdag en noget usædvanlig opgave, da et par rumænske spilletrøjer til håndbold-EM manglede navne på ryggen. Det er ikke første gang, at ProPrint træder til og hjælper i den henseende.

Under VM-slutrunden for herrer i Danmark tilbage i 2019 manglede der akkrediteringskort og der sørgede Ole Nikolajsen og hans team på ProPrint for, at der blev leveret en stak akkrediteringskort til IHF. Denne gang var det EHF og Rumænien, der var på den.

Op til turneringen startede blev det opdaget, at alle deres akkrediteringskort var forkerte. Derfor blev ProPrint kontaktet, og på under 24 timer fik virksomheden printet 4.500 kort, falset den og perforeret dem, men lørdag måtte de træde til igen.

Ole Nikolajsen oplyser til AVISEN, at der manglede tryk på flere af Rumæniens trøjer forud for deres kamp klokken 16:00 mod Polen i Sydbank Arena. Derfor fik ProPrint pludselig travlt med produktionen på Navervej, der skulle sørge for, at de rumænske trøjer blev klar til tiden.

Se her billeder af processen med trøjerne:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer