Den lokale Martin Bjeld er skiftet fra en stilling som Produktionsdirektør i Carlsberg Danmark til en ny stilling som Head of Group Supply hos bageri-giganten Lagkagehuset.

Martin Bjeld er for mange et kendt ansigt i Fredericia. Han har siden 2016 været ansat hos Carlsberg Danmark, men før det har han flere flotte titler på CV’et fra store virksomheder, herunder et job som Production Manager hos LEGO og Operations Director hos Rexam i Norden og Storbritannien, der siden er blevet til Ball. Foruden det har Martin Bjeld været en tur i Malmø, hvor han var Plant Director hos Rexams svenske afdeling.

Martin Bjeld bevæger sig også i den mere politiske del af erhvervslivet, hvor han sidder i bestyrelsen hos Dansk Industri i Trekantområdet.

Allerede tilbage i juni, da det kun lige var meldt ud til Carlsbergs personale, at Martin Bjeld ville skifte stilling, talte Fredericia AVISENs chefredaktør med en glad Martin Bjeld, der ser frem til en ny arbejdsplads med nye og spændende udfordringer.

“Det er spændende, og lidt anderledes end det jeg har lavet tidligere. Jeg har dog fremstillet mange ting gennem min karriere, alt fra klodser, øl og dåser. Og heraf ved jeg, at grundprincipperne er de samme”, siger Martin Bjeld og fortsætter:

“Man skal sikre et ensartet kvalitetsprodukt, hvor fødevaresikkerheden for kunder er i top, samtidig med at man arbejder med en høj effektivitet og et sublimt arbejdsklima for vores medarbejdere”.

“Lagkagehuset er for mig en utrolig spændende virksomhed, og det er helt vildt fedt at komme med ombord her. Der er stor vækst i forretningen, og man har investeret gennem de senere år, og de investeringer glæder jeg mig til at udmønte i konkrete resultater”, lød det fra Martin Bjeld tilbage i juni. Martin er tiltrådt i sin nye stilling d. 1. juli.

Lagkagehuset åbnede i 2016 for første gang udenfor Danmark under navnet ”Ole & Steen” i London, og i starten af 2019 åbnede Lagkagehuset nr. 100 i New York. I løbet af den kommende tid åbnes adskillige bagerier i Danmark og der er også stor lyst til at åbne flere butikker i både London og USA.

“Lagkagehuset har hovedkontor i København, men der er flere produktionsenheder rundt, og her vil jeg komme forbi”, sluttede Martin Bjeld.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her