Fredericia AVISEN var med til overlevering af en spritny Volkswagen Transporter C6. Det er vigtigt for erhversfolk, at deres vognpark altid er kørende, det hjælper VW i Fredericia med.

Jeg ankommer til VW på Egeskovvej 104, for den lokale tømrer CH Byg er det tid til, at en af bilerne skal skiftes. Det er på ingen måde, fordi den tidligere Transporter som Carsten Haupt har, er nedslidt, det er en del af planen, at de skal skiftes hver tredje år.

“Det passer med, at vi har tre biler, så skifter vi også hver tredje år, det passer med tre, seks og ni. Så vi har bilerne i ni år, og så bliver de solgt. Det er altid VW Transporter, og i 20 år har vi haft et godt samarbejde med Autogården VW i Fredericia”, siger Carsten.

Carstens bil står klar til at rulle ud, hos VW gør de altid noget specielt ud af det når kunderne køber en ny bil. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Carsten siger, at det er meget nemmere med et langt samarbejde, man kender huset og de kender ens vaner. “De ved nøjagtigt, hvordan man gerne vil have det, bilen bliver certificeret fredag eftermiddag, så vi ikke skal undvære bilerne. De indretter sig altid, det er positivt som erhvervskunde, at det ikke går ud over driften”.

Når Carsten skal sælge de ni år gamle Transportere er det også Erhvervsafdelingen hos VW, der sælger dem igen.

Der står en Transporter klar til CH Byg. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er en Transporter 2.0 diesel, som Carsten ruller ud fra butikken i med 150 hk. Det er den lange model, med skydedøre og splitdøre bag i. For CH Byg er den jo som et stykke værktøj, der skal fungere hver dag.

“Jeg er ikke som sådan inde og tjekke, hvad der er af nyt med modellerne, pointen for os er, at vi ingen udgifter har på vores biler over de ni år ,som vi har dem. Generelt har vi ingen udgifter udover slid”, siger Carsten.

Så er CH Byg klar til nye opgaver. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Ligesom reklamerne på bilen, så handler Carsten også lokalt og vægter det lange samarbejde. Fredericia Skilte har lavet foliearbejde på bilerne i tyve år.

Henrik Kjærgaard er indehaver af VW i Fredericia og for ham vægter erhverskunderne højt, men også det lokale samarbejde.

Sådan ser den ud efter skiltearbejde fra Fredericia Skilte. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Jeg synes, det er fantastisk, at man kan støtte hinanden lokalt, vi bruger også CH Byg som håndværkere. Når man har samarbejdet i så mange år, så gør det tingene nemmere, vi ved, hvor vi har hinanden. Transporteren er den fortrukne håndværkerbil, god størrelse til at komme rundt med, og så er den utrolig driftsikker, som Carsten også siger. Når man skal af med den igen er gensalgsværdien høj. Vi har meget fokus på vores værksted i erhvervscenteret, der står altid en mekaniker klar, vi ved at håndværkerne skal ud og køre med det samme igen, det er en arbejdsbil”, siger indehaver af VW i Fredericia Henrik Kjærgaard.

Når enden er god, er alting godt. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Når jeg ser en ny bil, har jeg lyst til at pille ved alle knapper, sparke til dækkene og køre en dejlig lang tur. For Carsten og Henrik er det business as usual, der overgives nøgler, Carstens telefon ringer og væk er den travle tømrer. Henrik benytter lejligheden til at prøve at imponere mig med en T-Roc som en ægte sælger, jeg bed ikke på i dag, men blev inspireret.

https://www.fredericiavin.dk/