Niels Flemming Hansen har levet det meste af sit liv i Vejle, men i 2019 blev han valgt til Folketinget – og med det hverv fulgte en helt ny hverdag. Livet som medlem af den konservative folketingsgruppe er gennem tiden blevet noget sjovere, meningsmålingerne går nemlig partiets vej.

Det handler langt hen ad vejen om ansvar, når Niels Flemming Hansen skal beskrive den succes hans parti, Det Konservative Folkeparti, har fået over de seneste år.

– Når vi er 12-13 mennesker, så får man bare noget ansvar. Det er super fedt. Man får en pligt til at bore sig ned i tingene. Jeg siger ikke, at man skal kunne alt. Men man skal kunne meget. Vi er et parti der har været gennem en stor udvikling. Den er først og fremmest startet ved ansvar, forklarer Niels Flemming Hansen.

Men selvom Niels Flemming gerne selv tager noget af ansvaret, så peger han især i retningen af sin partiformand, når han skal forklare den store konservative optur.

– Søren er jo den 3. eller 4. længst siddende formand, hvilket jo nok siger lidt om vores historie. Men jeg drager en parallel til det at drive en nystartet virksomhed. Det handler om en pionerånd, men også om den tillid jeg talte om før. De har taget et stort ejerskab for partiet. Det har været afgørende, siger han.

– Meget af den rejse kan tilskrives Søren, for der ligger meget i det forudgående arbejde, det må jeg sige. Rejsen fra 2% til 6% er en meget stor rejse. Så kan man sige om den fra 6% til 16% er større eller mindre. Men jeg tror, at vi er det parti hvor der sidder flest der har haft et CVR-nummer. Vi er vant til at passe vores egen butik. Det tror jeg betyder rigtig meget. Det betyder meget. Det betyder også meget, at vi har en ledelse som tør give os det ansvar i forventningen om, at vi kan forvalte det ansvar. Sådan ser jeg, at det kan vi, siger Niels Flemming Hansen.

Noget andet der betyder meget, det er det stærke sammenhold der er internt i den konservative folketingsgruppe.

– En anden del af den rejse skyldes også, at vi har det mega godt sammen, både de nye og de gamle. I vores gruppe har vi stor respekt for, når man tør stå på mål for det vi siger. Når vi er uenige tager vi dialogen og kommer videre. Det er fantastisk at arbejde med, siger Niels Flemming og fortsætter:

– Det er måske ikke Sørens skyld det hele, men vi har en masse ordfører med en masse ild i øjnene og så har vi det rigtig godt sammen. Vi har det bare sjovt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer