Fredag slår Kranknau Kunsthalle dørene op i et showroom i Kanalbyen. I den første måned er det kunstneren Koolbandi aka Thomas Lægaard, som udstiller.

Fredericia AVISEN har tidligere skrevet om, at de lokale kunstnere, Koolbandi, Sylvest Jeppesen og Staggemeier.

“Vi har fået muligheden for at udstille i et showroom. Jeg åbner på fredag med graffitiværker, masser af tegning og kunst, som jeg har haft gemt lidt væk,” siger Thomas Lægaard og kommer ind på den stil, som han laver:

“Jeg er et stort legebarn. Da graffitien kom i start 80’erne blev jeg grebet af farver og streger, og jeg bliver snart 50 år. Hvis man synes, at mine streger osv. er barnlige, så rammer man plet. Det er en legeplads for mig,” siger han.

Hvad er det graffitien kan?

“Hvis du har malet med akryl, og du har malet sort og vil have gult henover kan det være svært at få farverne til at gå over hinanden. Når man maler med spray dækker de bare. Det fede ved graffiti, når man maler på en stor væg, så bevæger man sig. Det er fedt at male med hele kroppen,” forklarer Thomas.

Thomas kommer blandt andet til at udstille sit kendte Ghost, men han har også lavet 50 nye tegninger, der har dyretemaer. Tegningerne er rammet ind, og man vil kunne se det hele på fredag fra 19-22, hvor Kranknau Kunsthalle åbner.

Annonce

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer