Den lokale virksomhed, Ziito, som bygger og sælger inventar til private og tøjbutikker har nu øget deres fokus på bæredygtighed. Det nye tiltag går i al sin enkelhed ud på at plante mere skov i danmark.

“Som med alt andet vi foretager os, forsøger vi altid at gøre tingene så bæredygtigt som overhovedet muligt. Derfor giver det god mening for os at donerer træer til den danske natur” Udtaler Jonas Oxholm, stifter af Ziito

Virksomheden bruger i forvejen kun genbrugs- og certificeret træ, så der bliver allerede på nuværende tidspunkt plantet nye træer, når et eksisterende fældes. Men det mener virksomheden ikke er nogen hindring for at gøre endnu mere.

“Klimaet fylder heldigvis meget i den daglige debat og det fylder også rigtigt meget her hos Ziito. Vi vil gerne være så klimavenlige som overhovedet muligt og ved at donerer træer kan vi give noget tilbage til naturen”

Træerne bliver doneret gennem virksomheden growingtress.dk, som planter træer i folkeskove i hele landet. Der plantes både løvtræer og frugttræer.

“Det har været vigtigt for os at træerne plantes i offentligt tilgængelige skove, så det ikke blot indgår i en kommerciel henseende – men at alle kan få glæde af den nye skov. Ideen om at Growingtrees også planter frugttræer, for at trække flere i skoven, syntes vi også er vild god”

Ziito har allerede doneret de første 100 træer og mange flere følger indenfor nærmeste fremtid. 

Om Ziito

Ziito er en fredericiabaseret iværksættervirksomheden, som er stiftet af de tre lokale brødre, Simon, Jonas og Daniel Oxholm. Virksomheden producerer tøjstativer, reoler og borde til både private, messer og butikker. Ziito har i dag både kontor i Fredericia og København og sælger inventar til hele Europa.

http://bit.ly/sofielindelecture