Det bliver den lokale hip-hop og rap-kunstner MUSSE, som får lov at fyre op under publikum, når der den 4. september holdes StudieRock i Kolding. Han lover at sætte gang i festen, inden han overlader scenen til de danske navne Scarlet Pleasure, Carpark North og Suspekt.

MUSSE, som bærer det borgerlige navn Mustafa Sayegh, spiller selvkomponeret, hiphop- inspireret musik med elementer fra både rock og pop. Han balancerer mesterligt mellem humor og alvor i sit udtryk og tekster og musik bliver krydret med sjælfyldte, socialpolitiske tekster med attitude og kant. I sine tekster beskæftiger han sig med mange emner blandt andet identitet, samfund, racisme og kærlighed.

Den unge kunstner har optrådt på adskillige spillesteder og på festivaller bl.a. Jelling Musikfestival. Han leverer et medrivende show og med sin gode energi får han publikum med og skaber en fest.

”Jeg glæder mig meget til at sætte gang i festen i Kolding. Det bliver fedt, og jeg håber selvfølgelig, at der kommer rigtig mange mennesker og fester samme med os”, siger Mustafa Sayegh.

MUSSE udgav sit anmelderroste debutalbum ’Dumokrati” i 2011 og i maj i år udgav han albummet Integracja 2.0. I mellemtiden har desuden skrevet noveller, lavet en kortfilm og holdt foredrag.

Den 30 årige MUSSE er født og opvokset i Ribe, men er nu bosat i Kolding, hvor man blandt andet har kunne opleve ham til kultureventen The Journey i Skovparken. Hvis du gerne vil se ham live allerede inden StudieRock, kan du kigge forbi Kulturscenen ved Banegården, når der bliver holdt Kulturnat Kolding.

Det er anden gang, at Kolding holder StudieRock – et gratis musikevent for alle interesserede. Koncert finde sted fredag den 4. september ved Syddansk Universitet, Universitetsparken 1 i Kolding.

Læs mere på www.studierock.dk

StudieRock 2015 – Program

17:00 – Velkomst
17:05 – MUSSE
18:30 – Scarlet Pleasure
20:15 – Carpark North
22:15 – Suspekt
23:30 – Pladsen lukker