MQM Biler er en familiedrevet bilforhandler, som har eksisteret siden 2014, og nu fem år senere er brugtvognsforhandleren blevet nomineret til årets forhandler. Ud af de omkring 4.000 brugtvognsforhandlere i Danmark er der blot fem nominerede forhandlere, og det gør Milad Habibi stolt, at der er blevet set MQM Bilers vej.

MQM Biler på Treldevej er blevet nomineret til årets brugtvognsforhandler, som er en pris FDM, bilbrancherådet og andre nominerer forhandlerne til.

“Jeg har altid været kæmpe bilelsker. Da vi startede med planerne og sad til møde med banken kan jeg huske, at jeg kiggede på vindere af prisen og tænkte, at det var så fedt. Forestil dig lige, hvis man selv vandt den, tænkte jeg. Det var ikke noget man turde sige højt dengang,” siger Milad.

“De andre nominerede til prisen er alle forhandlere, der har mange flere år end os på bagen. Det gør, at jeg synes det er ekstra fedt vi er nomineret.”

Da MQM Biler startede op i 2014 var det med tre biler, men siden har det taget fart.

“Vi har normalt omkring 100 biler på lager. Vi startede op, da vi studerede, så det har ikke været det nemmeste, men vi har knoklet alle årene og vi er stolte over hvor langt vi er nået,” siger Milad, og kommer ind på, hvordan starten var for firmaet:

“Det var rigtig hårdt, da vi studerede. Vi arbejdede 12 timer om dagen til at starte med, samtidig med vi studerede, men det er det hele værd nu,” slår Milad fast.

Hvorfor tror du, at I er blevet nomineret?

“Vi går rigtig meget op i kundeservicen, og hvordan kunderne har det. Hvis en kunde ikke er tilfreds, så taler vi med dem, og når vi er færdige, så er de tilfredse. Det vigtigste er, at kunderne er tilfredse, og det kan også se på vores Trustpilot. Kunderne anbefaler os til andre, og kommer igen. Det er vigtigt for os,” siger Milad.

Fra venstre: Mohammed, Qais og Milad Habibi Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Afstemningen til årets brugvognsforhandler startede tirsdag, og løber frem til d. 17. november. Man kan stemme ved at klikke her. De øvrige nominerede til prisen er Lysen Biler, Andersen & Martini, Kraftbiler og Bilhuset Laursen.

Om prisen årets brugtvognsforhandler:

Årets Brugtvognsforhandler vil være en succesfuld og rentabel brugtvognsforhandler med et godt forretningskoncept og hvor der ikke kun er målt på omsætning & overskud, men også ledelse, værksted, enestående kundeservice, høj kundetilfredshed og kreativitet i henhold til promovering, der medfører trafik og mersalg.

Afstemningen findes ved at klikke her.

www.fcfredericia.dk
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer