Man kender ham bedst med det store smil og et fast håndtryk. Peter Møller er navnet – og han kan nu fejre 10 års jubilæum som selvstændig ejendomsmægler. Hans mæglerforretning Estate Peter Møller fylder 10 år.

– Det er godt nok gået stærkt. Det er så mega spændende at arbejde med. Jeg mærker ligesom de ting der sker i Fredericia. Så er der Corona, renteændringer og meget andet. Det er meget omskifteligt. Det er fantastisk!, lyder det fra en tydeligt glad Peter Møller, da han bliver bedt om at beskrive de sidste 10 år.

Det startede med skepsis

Da Peter Møller startede sin forretning var det midt i en krisetid – og han blev ikke spået mange chancer. Men han har modbevist alle, hans forretning har klaret sig gennem de udfordringer der har været på vejen.

– Jeg startede i 2011 hvor det var lidt mat i økonomien. Folk sagde, at det simpelthen ikke duer at starte der. Men det var præcis det der gav mig modet. Tidspunktet var netop fint til at starte, fordi det var lidt mat. Hvis man har det udgangspunkt, at det kan køre rundt der – så må man også satse på, at man kan fremadrettet. Det er nok hverken første eller sidste gang nogen rystede på hovedet af mig, siger Peter Møller med et grin.

– Jeg startede i mindre lokaler i Sjællandsgade. Det var trenden dengang, man skulle ligge nede i byen med sådan en forretning. Jeg må så sige, at jeg har gerne villet til Erritsø og ligge, for jeg har aldrig rigtig set grunden til at ligge inde i byen. Da jeg så i 2016 fik muligheden for at rykke herud, der slog jeg til med det samme, forklarer han.

Den samme Peter som altid

Selvom der er gået 10 år, så mener Peter Møller ikke der er sket meget med ham.

– Det er stadigvæk en Peter Møller der på dåbsattesten er 10 år ældre, men jeg har stadig energien til at drive forretningen og jeg glæder mig hver dag til at skulle på arbejde. Det er en fantastisk fornemmelse at have det på den måde, siger Peter Møller.

– Når man synes noget er sjovt, så bruger man rigtig gerne en masse tid på det. Men hvis man ikke kan lide jobbet, så skal man ikke være ejendomsmægler. Man skal virkelig ville det her, forklarer han.

Stabilitet er nøglen for fremtiden

Peter Møller drømmer ikke om en kæmpe mæglerforretning, faktisk er han ret tilfreds med den størrelse hans forretning er nu.

– Om 10 år ser jeg mig selv sidde her stadigvæk og være aktiv. Jeg er nødt til at sige, at jeg synes vi har en god størrelse. Det skal forstås meget bogstaveligt, for vi har overblik og et dybt kendskab til de huse vi har. Ved de større mæglere kan de knapt svare på spørgsmål fra køberne, siger Peter Møller og fortsætter:

– Men vi bruger vores styrke som mindre forretning. For det er lidt ligegyldigt om det er Maria eller mig der viser huset frem, for vi har informationerne med. Der er ting vi ikke ved, men vi ved trods alt det meste.

– Jeg ser gerne, at kunderne møder det samme i fremtiden. Måske sniger der sig en enkelt mere ind – for vi har godt nok haft travlt. Det kan godt være at vi er en ekstra, vi skal ikke være meget større. Det er ikke intentionen på nogen måde, lyder det afslutningsvist fra Peter Møller.