I går kunne Fredericia AVISEN fortælle, at Interflora Danmark er solgt til Interflora Frankrig i en trecifret millionhandel. Handlen mangler “kun” den økonomiske afslutning, som er formalia. En af de 350 Inferfloraaktionærer, som har solgt sine aktier er Lone Eriksen fra Gardenia Blomster i Erritsø.

Der er som altid pænt, fuld af blomster og duftende godt, når man træder ind hos blomsterbutikken på Gl. Landevej. Lone Eriksen har travlt, men giver os dog nogle minutter til at fortælle om salget af Interflora.

“Vi var til ekstraordinær generforsamling i søndags, og her var vi enige om et salg. Jeg synes faktisk, at salget er det rigtige. Vi forbereder os med salget til fremtidens blomsterverden. Jeg ser heller ikke salget, som et salg til en konkurrent. Interflora Frankring er en søster,” siger Lone Eriksen og fortsætter:

“Vores hverdag går videre, og ja, vi enkelte aktionærer får penge for vores aktieandel, men i morgen handler vi blomster kl.5.30 igen, og vi skal være der for vores kunder med de mange gode produkter, som vi tilbyder.”

“I stedet for at afvikle fremtidens blomstermarked, som man kan frygte, hvis man ser på udviklingen de senere år, så udvikler vi nu et marked med nye intelligente løsninger, hvor vi er stærke, som kæde, på web og fagligt ude i de enkelte blomsterforretninger. Vi 350 florister har stadig et sammenhold og står sammen,” slutter Lone Eriksen.

Der er i alt tre Interflorabutikker i Fredericia.

Gardenia Blomster, Iris Blomster og Solvang Blomster.

Annonce