Sidder du med en grafiker gemt i maven og har du lyst til at prøve kræfter med at designe et logo til fejringen af 150 året for jernbanestrækningen mellem Kolding, Lunderskov og Vamdrup i 2016? Så har du nu chancen for at byde ind med din idé i konkurrencen om et gavekort på 3.000 kr. til City Kolding.

Koordinationsgruppen bag jernbanejubilæet indbyder til åben konkurrence om at skabe et innovativt og iøjnefaldende design til et fælles logo. Du behøver ikke være professionel grafiker, fra Kolding, eller kulturnørd, så længe du bare har en god idé til, hvordan vi kan formidle Jernbanejubilæet 2016 på en spændende måde.

’Vi har brug for et logo, der kan formidle et fælles budskab for de aktiviteter, der finder sted i forbindelse med fejringen af jernbanestrækningen mellem stationsbyerne Kolding, Lunderskov og Vamdrup’, siger kulturkonsulent Rikke Aakjær Steffensen. Alle tre byer er involverede i fejringen med projekter, der løber af stablen i løbet af 2016.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage, skal du sende os dit bud til rias@kolding.dk senest den 1. november 2015. Send gerne dit oplæg som pdf-fil. Snarest efter fristen udvælger koordinationsgruppen en vinder blandt de indsendte forslag. Hvis der blandt forslagene ikke findes et kvalificeret bud, udpeges der ikke en vinder.

– Du kan læse mere om krav og vilkår for logoet på kolding.dk. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på telefon 79 79 10 07 eller pr. mail, oplyser Kolding Kommune.