Lørdag den 18. marts kl. 14. inviteres alle til et lille arrangement i Spinderihallerne, hvor dem der går videre til finalen i Spotlights plakatkonkurrence udpeges.

Det er væltet ind med motivforslag – 297 motiv forslag – dobbelt så mange som nogensinde før – har dommerne valgt imellem. Alle indkomne forslag har været udstillet i Spinderihallerne, her er originalerne blevet studeret og vurderet.

’Venner på Vejen’ er årets Spotlight tema, og med den inspiration har rigtig mange børn og unge i Vejle Kommune været kreative og givet deres bud på, hvordan årets Spotlight plakat skal se ud. Konkurrencen og udstillingen af de indkomne forslag, slutter lørdag d. 18.3. med en lille event. Der vil være taler og afsløring af 6 finalister, som får mulighed for at blive interviewet. Der bliver også tid til at vise søskende, kammerater, forældre og bedsteforældre sit plakatforslag – og få taget en selfie.

Afsløringen i Spinderihallerne krydres med Spotlight sangen instrueret til fællessang.

Festen slutter dog ikke her, for de 6 finale motiver bliver den kommende måned udstillet på Vejle Kunstmuseum. Efter påske inviteres alle til præsentation af den endelige plakat på Vejle Kunstmuseum. Her vil det også blive afsløret, hvilken kategori de 6 finalister vinder – kategorierne er: ’Plakatvinder’, ’Bedste detaljer’, ’Bedste ide’, ’Bedste håndværk’, ’Bedste collage’, ’God humor’.