Fredericia AVISEN ser på årets Roskilde Festivals program, skal du afsted så læs artiklen og måske kan du blive inspireret til en koncert du ikke regnede med. Vi ser på lørdag som er slutningen på en af verdens fedeste festivaler.

Bikstok

Bikstok er en sjov størrelse, det er ikke fordi de har væltet sig i udgivelser. Det er blevet til et album og en ep siden bandet blev dannet i midt nullerne. Det er tre meget energiske forsangere, der med deres drengerøvsrim og mange sange om at ryge weed har været lydtæppe til og givet håb for flere generationer af dansk dancehall.

Det bliver spændende at se om de tre rappere kan fylde scenen på Orange. Det bliver en et gensyn med Orange for både, Eagger var med som gæst da Malk de Koijn og Blæs Bukki spillede på den største scene.

klokken 16.00 går Bikstok på Orange.

Cypress Hill

Hvis du er til stener rap, tunge beats og ikke er sippet over at der vil dufte af den grønne urd som næsten er bandets varemærke, så skal du høre Cypress Hill. Da de tordnede ud i halvfemserne satte de en ny standard og retning i hip hoppen. De blev kæmpe store og har udgivet flere af deres plader på spansk fordi de har mange sydamerikanske fans.

Jeg har set dem på Roskilde på Orange før og jeg blev ikke skuffet. Hvis jeg var der i år ville jeg kæmpe mig op foran til scenen ved Arena. De har været væk fra hinanden i 14 år men nu er de klar til dyreskuepladsen i Roskilde. Regner med at de kommer med deres nye album fra 2018 “Elephants On Acid” med en bagserv at solide klassikere.

De spiller på Arena klokken 02.00 hvis du er vågen, ellers bliver du det.

The Cure

Det er også et af de band der har overlevet, de er næsten udødelige. Deres udseende og koncept med mørke popsange, sminke med rødder i punken er næsten selvskrevet til Roskilde. Mange har også tilkendegivet at de er lykkelige over denne signing De har solgt over 30 millioner plader på verdensplan.

Når man gennemgår deres bagkatalog er de sådan en band hvor man tænker, gud lavede de den, lavede de også den? Der er garanteret fest når de åbner op for deres fantastiske sceneshow.

Se The Cure på Orange klokken 23.00.

Jeg håber denne serie har været inspirerende , uanset om i følger mine råd, bliver det en fed festival.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d