Tidligere venstrestatsminister Lars Løkke Rasmussen har i sin søndagsklumme i BT offentliggjort, at han stifter et nyt parti. Den 8. januar lancerede han sit nye politiske projekt, og nu er han og folkene bag til næste skridt, som er et politisk parti.

I sin klumme skriver han blandt andet:

-Jeg kom i land som en mere afklaret person, satte mig nytårsdag fri efter 40 års partimedlemskab og stiftede den 8. januar ‘Det Politiske Mødested’, som mere end 15.000 danskere indtil videre har meldt sig ind i.

Og senere skriver han:

-Onsdag ansatte vi tidligere folketingsmedlem Jakob Engel-Schmidt som sekretariatschef i mødestedet. Vi mener det alvorligt. Der kommer et NYT parti, der har ambition om at blive en fornuftig, pragmatisk og udogmatisk stemme i den politiske debat, der kan skabe fremdrift og forandringer i et krydsfelt mellem en ‘blå blok’, der martres af værdipolitikken og en ‘rød blok’, der hænger fast i et fortidigt syn på individ og stat.

Det lå i kortene, at Løkkes nye politiske liv kunne gå den vej, og han onsdag ansatte Jakob Engel-Schmidt var mange overbeviste om, at nu skete det.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Poul Rand
Poul Rand
08:32 - 11. april 2021 08:32

Sjældent har en mand gjort så lidt for det borgerlige Danmark og så meget for sig selv.

Brian Magnussen
Brian Magnussen
09:52 - 11. april 2021 09:52

Han drikker i det mindste ikke i det skjulte. Er der øl så kommer Lars Fadbamse også det er helt sikkert.