I disse timer afgøres det om Middelfarts populære Cafe Razz løber med titlen som Danmarks bedste burger. Fynsk bedste har man vundet, men nu gælder det Danmarks. Se her, hvordan du stemmer og hjælper Lillebælts populære in-cafe.

Et tæt kapløb er i gang, og Cafe Razz er pt. placeret på tredjepladsen, men det kræver ikke mange stemmer før, det bliver spændende. Hos indehaver Rasmus Jørgensen venter man netop i spænding og gør alt, hvad man kan for at aktivere netværket, så gæsterne får stemt.

Du stemmer ved at sende en SMS – og det er gratis.

Læs også: Fyns bedste burger kommer fra Middelfart

“Vi har mange tusinde mennsker forbi vores cafe om året, og det er jo fantastisk. Jeg har flere gange fået ros for vores burgers, så jeg håber virkelig, at alle stemmer nu, hvor det gælder en så flot titel, som vil gøre os meget stolte – og ikke mindste være et kæmpe cadeau og blåstempling af vores kvalitetsprodukter og vores passionerede køkken,” siger Rasmus Jørgensen.

De sidste par dage har Rasmus Jørgensen og personalet på Cafe Razz haft besøg af den kendte speedway-verdensmester Nicki Pedersen, samt kørt konkurrencer og opfordret alle til at stemme – senest i aften, hvor man kan deltage i en konkurrence om at vinde en iPhone 11 pro, hvis man stemmer. Så der bliver kæmpet til det sidste, hvilket i øvrigt gør sig gældende for alle finalister. Titlen som Fyns bedste er i hus, og for Rasmus Jørgensen er det da også lige med stolthed, og titlen vækker minder.

“For nogle år siden havde vi også besøg af en dansk-amerikaner, der storroste vores burger, og da han senere skulle fortælle om Middelfart sagde han: “Byen med verdens bedste burger.” Den titel har vi ikke endnu, men nu går vi efter Danmarks – og derfor vil jeg opfordre alle vores gæster og venner af huset til at stemme lige nu. Det er meget let og ganske gratis. Det kunne da være fedt, at vi havde den titel her i Lillebæltområdet,” slutter Rasmus Jørgensen med et smil.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her