Johanne Wiberg åbner på torsdag en livsstilsbutik i Gothersgade overfor De Meza med navnet: Wiberg. Butikken byder blandt andet på bæredygtige produkter indenfor keramik, design, bøger, smykker, the og kaffe.

Johanne Wiberg har travlt med de sidste finjusteringer og udpakning af varer, kasseprogrammet er ved at blive sat op på en iPad, men det er duften af the, der rammer sanserne først, inden Johanne byder os velkomne i hendes nye butik i Gothersgade 35.

Kan du fortælle lidt “Wiberg”, som du åbner?

“Jeg åbner en livsstilbutik med fokus på bæredygtighed og godt håndværk. Eksempelvis er alt keramik håndlavet af danske keramikere. Vi får også forskellige bæredygtige svenske duftprodukter. Vi får lækre bøger til kvinden og manden. Vi kommer også til at sælge the og kaffe. The bliver i løsvægt, så man kan købe det, man kan lide,” fortæller Johanne Wiberg og fortsætter:

“Min egen favoritthe er, “cool mint” som er en urtethe. Den er god både varm og kold. Vi kommer også til at sælge lidt smykker. Vi glæder os til at vise fredericianere, hvad vi har på hylderne og hvad vi kan.”

Johanne Wiberg åbner egen butik (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

Johanne Wiberg er oprindeligt uddannet isenkrammer hos Inspiration i Danmarksgade i slutningen 1980erne (I dag Imerco red.). De sidste 15 år har Johanne dog kørt som sælger indenfor dansk design, hvor hun solgt til spændende og fede butikker i Danmark. Det blev en øjenåbner og inspiration til selv at drive butik.

“Jeg blev fristet til at starte selv, og nu var tiden helt rigtigt. Jeg åbner butik på en fantastisk lokation i Gothersgade. Jeg har fundet et fantastisk lokale, der passer til mit koncept. Jeg glæder mig til at tage imod fredericianerne, og jeg håber, at de bliver glade for butikken.”

The og kaffe hos Wiberg. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen/Fredericia AVISEN)

Torsdag klokken 10.00 slår Johanne dørene op til Wiberg. I den forbindelse vil der være kransekage og kaffe, så hun håber, at mange vil kigge forbi.

Leave a Reply