Den populære Simple Living Store slog i dag dørene op i nye omgivelser på adressen Gothersgade 8 i Fredericia. Den nye butik er resultatet af en sammensmeltning af de to butikker Simple Living og Simple Living Mini.

Kvinderne bag den nye Simple Living Store er Anne-Dorthe Falslund, Nanna Falslund og Ann Hellestrup, der glæder sig til at samle det bedste fra netop de to verdner; voksne og børn.

”Vi havde mange kunder i begge butikker, men vi tror på, at der er en større synergi i at samle det hele under et tag. Samtidig kører vi vores webshop, som skal boostes. Så det her er den helt perfekte løsning for os,” fortæller Nanna Falslund til Fredericia Avisen her til aften, da skribenten var sendt på indkøb af sin hustru.

Foto: Maj-Britt Andreassen

Ann Hellestrup fortsatte:

”Det har været en fantastisk dag. Vi er faktisk meget overrasket over, hvor mange kunder, der kom. Vi åbnede klokken 12.00 og havde kun skrevet det på Facebook, men alligevel var der kunder fra første sekund. Og hele dagen har vi haft mange forbi. Det er virkelig dejligt”

Foto: Maj-Britt Andreassen

Ammerum

Imens jeg står i butikken, spørger nogle kunder om der et ammerum. ”Det var noget af det bedste ved butikken”, smiler kunden. ”Jamen, vi ved godt, at vi har skudt os selv lidt i foden ved ikke at have et ammerum, men vi har faktisk lavet mange muligheder. Man må meget gerne amme herinde – her i lænestolen, eller hvad med der – og vi har også fire store prøverum, hvis man vil være mere privat.” Det svar virker– og kunden takker for købet og ønskes en god aften af personalet, da hun går ud.

Jeg fanger et par andre kunder i butikken og spørger dem, hvad de synes om Simple Living Store. En af dem er Maria Hindborg Jensen: ”Det er virkelig en butik med lækkert mærketøj og interiør til børneværelset. Og så er personalet venligt og smilende, samt altid klar til at give en hjælpende hånd.” Det er Cecilie Kleve-Røndbjerg enig i: ”Det er virkelig et godt personale, og jeg føler mig altid velkommen. Jeg kan også godt lide, at der er en pusle- og ammemulighed.”

Om Simple Living:

Simple Living – Livsstilsbutik i Fredericia med fokus på nøje udvalgte produkter af høj kvalitet med tilhørende webshop.