Politiet, ambulance, ambulancelæge er til stede på Østerstrand, da en person efter et hovedspring ikke er ved bevidsthed.

Opdatering klokken 16:13: Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi, Jesper Brian Jensen, oplyser til Fredericia AVISEN, at der er tale om en 23-årig mand fra Fredericia. Manden, der trækker vejret, er blevet fløjet til Aarhus Universitetshospital i kritisk tilstand.

Opdatering klokken 16:01: Lægehelikopteren er nu fløjet af sted.

Opdatering klokken 15:55: Manden flyttes nu til lægehelikopteren.

Opdatering klokken 15:54: Politiet beder borgere om hjælp til at spærre trafikken. Vennerne til manden ligger sig på knæ og beder.

Opdatering klokken 15:48: Lægehelikopteren er landet i Øster Voldgade.

Opdatering klokken 15:46: Manden er spændt på en båre. Der er ankommet en lægehelikopter.

Opdatering klokken 15:43: Vagthavende hos Sydøstjyllands Politi oplyser til Fredericia AVISEN, at han ikke er orienteret om mandens tilstand, og alder også er ukendt.

Opdatering klokken 15:29: Der behandles stadig på manden.

Opdatering klokken 15:17: Politiet hører mandens venner nu. De viser, hvor episoden skete.

Opdatering klokken 15:13: Der behandles stadig på manden, som man arbejder på at få på en klikbårer. En lægeambulance er ankommet til stedet.

Varmen har fået mange på Østerstrand. Parkeringspladsen er helt fyldt og i sandet ligger flere hundrede strandgæster, der i skrivende stund kan se en livreddende aktion udspille sig.

Vi er til stede på Østerstrand, hvor vidner fortæller, at manden lavede et hovedspring fra Cirkelbroen og landede direkte på hovedet, og efterfølgende ikke var ved bevidsthed.

Livreddere begyndte straks at behandle på ham, og nu har ambulancefolk taget over. Behandlerne holder et tæppe foran manden, som har fået en iltmaske på.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer