Den seneste fase af genåbningen har givet mere liv på havnen. Selv på en overskyet dag, hvor Fredericia AVISENs redaktion lagde vejen forbi Havnegrillen til en ægte fredagsfrokost var der liv og glade dage langs havnepromenaden og de opsatte borde og bænke.

På terassen foran Havnegrillen er bordene ikke længere klædt i det rød- og hvidstribede minebånd – og rundt langs havnen sidder flere og nyder en lækker frokost, hvad end det er den populære monsterburger eller en pølsemix og en fadøl. Ved naboen, Fredericia Ishus, er der også fuld gang i den. 

“Det er jo også et godt bubbel-vejr”, lød det friskt fra den ene af de to indehavere, Rene Patrzalek, imens han kompagnon Tommy Jensen pakkede de nyeste forsyninger ud i den populære isbar i hjertet af Fredericia. 

“Der er kommet mere liv hernede. Vi har glædet os meget til at vi kunne åbne for vores gæster her i solen på terrassen igen. Vi har savnet vores gæster, selvom vi har været heldige at folk har støttet os igennem denne ellers svære tid”, fortæller indehaver af Havnegrillen og medindehaver af Fredericia Ishus, Tommy Jensen.

“Vi havde indkøbt borde og bænke til vores nye ishus allerede før åbningen, men Corona har indtil nu sat en stopper for at vi har kunnet sætte dem frem. Nu er det ikke længere tilfældet, vi havde glædet os meget til den dag hvor vi kunne have gæsterne til at sidde og nyde deres is i solen hernede”, fortæller Tommy.

“Vi har haft mange glade gæster i løbet af Corona. Vi har flere gange haft besøg af Politiet, men uden anmærkninger. Vi har gjort vores for at sikre afstand, samtidig med at vi har haft glade gæster. Fredericia har virkelig taget godt imod vores nye koncept – og især Bubble Waffles”, forklarer han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer