En af landets største – hvis ikke den allerstørste – rockpoeter, C.V. Jørgensen, har gennem årtier fornøjet flere generationer med sine knivskarpe og uforlignelige tekster. Kom og hør Troels og Mads Witter tegne et musikalsk og historisk portræt af C.V. Jørgensen og hans tid tirsdag den 12. oktober kl. 19.00 på KulturØen.

Sidste år fyldte C.V. Jørgensen 70 år. Gennem sin lange karriere har han altid afspejlet samfundets udvikling i sine tekster, så historien om Carsten fra Lyngby er både 70 års danmarkshistorie og en fortælling om en ener i dansk musik.

Gennem ord, billeder, film og selvfølgelig en masse sange vil foredragsholder Troels Witter og guitarist Mads Witter fortælle historien om manden, der har givet os hits som ‘Sæsonen er slut’, ‘Det si’r sig selv’ og ‘Bellevue’.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem DOF Middelfart MusikAftenskole og Middelfart Kultur og Bibliotek. Det foregår i Middelfartsalen på KulturØen tirsdag den 12. oktober kl. 19.00. Billetter koster 80 kr. og kan købes på www.middelfartbibliotek.dk