I lørdags var der sol over Fredericia og massere af liv i Fredericias gader. Fredericia Shopping har denne sommer arrangeret en række aktiviteter på Rådhuspladsen, og Shopping-formand Ole Mortensen kalder det for en stor succes.

Der var en livlig summen i byens gader, der var folk overalt. Det mindede mest af alt om en tur til de store byer i Danmark, men det var bare Fredericia. Der er sket en kolossal udvikling i byen, en udvikling der bliver forstærket af flere nye tiltag fra Fredericia Shopping.

“Vi ville gerne have noget mere liv i gaderne i weekenden, så derfor allierede vi os med 123fest.dk i et samarbejde, hvor der bliver skabt en række aktiviteter hen over sommerens lørdage”, forklarer Ole Mortensen.

“I lørdags viste det sig, at det er et stort hit hos mange familier. Der var fyldt på rådhuspladsen, der var ikke en ledig bænk at finde. Det er super fedt at se”, fortsætter han.

“Det er dejligt med liv i byen, det giver også meget for turister. Hvis der er liv i byen, så får turisterne en meget bedre oplevelse, og gode oplevelser giver gode anmeldelser, og forhåbentlig kommer turisterne igen”, fortæller Ole Mortensen.

“Men det er jo også godt for byens borgere og butikker. Livet i byen giver os mere at lave her i butikkerne, og det er jo kun rart”, lyder det med et grin.

“Nu fortsætter arrangementerne de næste tre lørdage her i sommeren, og så tror jeg, at vi vil gøre det til en fast tradition til de kommende år. Det ville også være fedt, hvis vi i fremtiden kan få det ud på turisthjemmesiderne, så turisterne allerede hjemmefra kan se, at når man besøger Fredericia, så sker der noget i byen”, slutter Ole Mortensen.

https://www.ibc.dk/eud-business/