I dag bliver der liv og glade dage i Fredericia. 2.500 krydstogtgæster fra skibet Serenade of the Seas har lagt til kajs på Esplanaden, og også skibet Amadea med 600 gæster har lagt til kajs ved containerkajen ved ADP.

På en frisk morgen på Esplanaden stod 6. Juli Garden klar til at modtage Serenade of the Seas, og også Fredericia Kanonlaug var traditionen tro på plads til at modtage det store skib.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Det er et stort skib, der har indtaget Esplanaden. Det er 293 meter langt, og der kan være 2.490 passagerer ombord, hvor der er 891 besætningsmedlemmer.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I forbindelse med dagens to krydstogtanløb bliver der gang i de fredericianske gader og stræder. Som sædvanligt, når der er anløb, har C-byen åben og i den forbindelse er der også udstilling af veteranbiler ved Gammel Havn. På Gammel Havn vil det ligeledes være muligt at komme og gå på vandet i waterballs.

Urbania Street Food har i dagens anledning lavet et street food marked i Gothersgade, og på Rådhuspladsen vil der være aktiviteter med temaet “sjov med vand.”

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Serenade of the Seas sejler fra Esplanaden klokken 19:00, og der vil klokken 18:30 være farvelkoncert ved 6. Juli Garden. Amedea afgår klokken 22:00 fra containerkajen, hvor der ikke vil være adgang for uvedkommende.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00