Kom til årets første litterære samtalesalon d. 28. februar kl. 19.00, hvor vi fordyber os i en af sidste års store danske historiske romaner: ’Peters kærlighed’ af Mich Vraa

Now you are free! – Med de berømte ord gjorde Peter von Scholten i 1848 en ende på slaveriet i Dansk Vestindien. Derefter måtte han i ly af mørket forlade øerne og sejle mod Danmark for sidste gang. I ’Peters Kærlighed’ kommer vi tæt på denne bemærkelsesværdige mands utrolige historie. ‘Peters kærlighed’ bygger videre på handlingen i Mich Vraas prisnominerede og anmelderroste roman ‘Haabet’ fra 2016.

Litteraturformidler Cecilie Flinck lægger ud med et oplæg om forfatteren og forfatterskabet og ridser kort de vigtigste begreber og temaer op. Herefter gennemgår og diskuterer vi romanen med hinanden.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, kun lyst til at dele sine læseoplevelser med andre. Deltagelse i salonener gratis, men tilmelding på cecilie.flinck@fredericia.dk er nødvendig.

Samtalesalonen foregår på 2. sal på Fredericia Bibliotek. Deltagere i samtalesalonen kan deltage i forfatteraftenen med Mich Vraa, den 13. marts, til en reduceret pris.