Lise Rønne bliver vært på X Factor – live

Hun har også været vært på blandt andet 'Aftenshowet', Dansk Melodi Grand Prix og da Danmark i 2014 afholdt Eurovisionen i København.

0

Når ‘X Factor’ går live i aften fredag 26. februar på TV 2 PLAY og TV 2, bliver det med Lise Rønne som vært, da Melvin Kakooza, der ellers skulle have været barselsvikar for Sofie Linde, har måttet sygemelde sig.

Lise Rønne, der er 42 år, læser litteratur på Københavns Universitet og har blandt andet et samarbejde med online-boghandleren Saxo.com, hvor hun anbefaler bøger til danskerne. Herudover er hun en særdeles erfaren tv-vært og har tidligere stået i spidsen for ‘X Factor’ på DR i 2008, 2009, 2011 og 2012. Hun har også været vært på blandt andet ‘Aftenshowet’, Dansk Melodi Grand Prix og da Danmark i 2014 afholdt Eurovisionen i København.

– Sidst jeg stod på en ‘X Factor’-scene, havde jeg min lille datter i maven, og nu er hun altså otte år gammel! Selv har jeg i de seneste år viet mit arbejdsliv til bøgerne, så jeg havde mildest talt ikke set det her komme. Men med den triste anledning til, at jeg overhovedet blev spurgt, føltes det vigtigt, at jeg rent faktisk ville være tryg ved at træde til med kort varsel. Og var der et program, der for en stund skulle hive mig tilbage i manegen, var det ‘X Factor’. Jeg har haft nogle af mine største, vildeste og varmeste oplevelser fra min tid som tv-vært på det program, og jeg kan af hjertet sige, at jeg glæder mig til en ekstra lille svingom, udtaler Lise Rønne.

– Jeg er ovenud glad for, at Lise Rønne har sagt ja til at komme tilbage som vært i ‘X Factor’ liveshows. Lise har lige præcis det format og den erfaring, der skal til, for at kunne springe til med så kort varsel på så stort et show, og det betyder rigtigt meget for alle os, der er involveret i ‘X Factor’. I den her usædvanlige situation er jeg både glad og lettet over, at det lykkedes at lokke Lise Rønne på skærmen igen. Lise var den allerførste vært på ‘X Factor’, og jeg er sikker på, at det bliver et glædeligt gensyn for mange af vores trofaste ‘X Factor’-seere, fortæller Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer