Årets elev i IDEmøbler og ILVA er uddannet i ILVA i Kolding. Lisa Hallum Egebro blev i denne uge overrasket af sine kolleger og undervisere fra Tradium i Randers med den glædelige nyhed – og valget af Lisa Hallum Egebro er kommet helt naturligt.

Det fortæller Jesper Strandbech, der er underviser på Tradium Retail & Management i Randers – og har undervist årets vinder i de ni uger, som skoleopholdene varer.

”Lisa er en exceptionel og helt fremragende elev. Hun er målrettet, videbegærlig, ambitiøs, hjælpsom og frem for alt rummer hun en ganske særlig egenskab, nemlig medmenneskelighed i udpræget grad. Hun er simpelthen med til at spille andre gode. Hun har været en udsøgt fornøjelse at undervise og have på holdet. Det er derfor yderst velfortjent at hun løber med titlen,” siger Jesper Strandbech i en pressemeddelelse.

Mandag i denne uge fik Lisa Hallum Egebro overrakt prisen i bolighuset i Kolding. Med prisen følger et gavekort til en fuld akademisk Retail-uddannelse hos Tradium i Randers til en værdi på 25.000 kroner. Uddannelsen er på merkonom-niveau og giver efterfølgende adgang til at læse HD 2. del på Aalborg Universitet.

Lisa Hallum Egebro har selv ønsket at tage uddannelsen – så præmien er helt perfekt for den ambitiøse vinder.

”Jeg er meget stolt og kan slet ikke få armene ned! Jeg har en drøm om at blive leder i ILVA en dag, så det at få en AU-uddannelse på Tradium er i rigtig høj kurs hos mig. Det giver mig muligheden for at arbejde med mig selv og få værktøjer til at kunne inspirere menneskerne omkring mig – og det er uden tvivl den største ambition, jeg har.” siger Lisa Hallum Egebro.

Årets elev i IDdesign er en pris, som Tradium Retail & Management har besluttet at uddele, da de gerne vil belønne den ekstraordinære indsats. Udover prisen deltager Lisa Hallum Egebro også i konkurrencen om at få årets landsdækkende fagprøvepris, som Dansk Erhverv uddeler.

Elevuddannelsen i IDEmøbler og ILVA har et stærkt fokus på at opbygge ledelsesmæssige kompetencer hos eleverne. Det sker på et særligt talentspor, der er obligatorisk for alle, der består af et akademifag, som ruster eleverne til at blive kommende ledere.

”Talentsporet er helt unikt for vores elevuddannelse. Vi vil tiltrække de bedste elever – og derfor skal vi også kunne tilbyde noget helt særligt. Samtidig vil vi naturligvis gerne klæde vores elever på, da vi målretter uddannelsen til at skabe grundlaget for udviklingen af kommende butikschefer. At Lisa bliver valgt til årets elev og gerne vil dygtiggøre sig yderligere fortæller os, at vi er blevet i stand til at tiltrække nogle af landets mest ambitiøse elever,” siger Karina Kjær Olesen, ansvarlig for elevuddannelsen hos IDEmøbler og ILVA.

Se mere på www.salgskarriere.dk.