Ufattelig meget erfaring er på ”scenen” i Sct. Michaelis Kirke. Lis Sørensen er en af de mest anvendte sangerinder på den danske rockscene. Hendes klokke rene lidt sprøde stemme gør hende til en fin fortolker af rockballader og lyriske melodier. Lis Sørensen har sunget med utallige danske sangere og sangerinder samt i forskellige bands, hun har deltaget i musicals og udgivet flere albums under eget navn og nu står hun her i Fredericia.

Denne lidt kolde november-aften var Sct. Michaelis kirken virkelig velbesøgt, ja faktisk tæt pakket. Et godt lydanlæg opsat i 3 bølger så lyden fordeltes jævnt uden forsinkelse, en flot oplyst kirke ude som inde, en kirkebænk man kan holde at sidde på, en lyd mikser og mand midt i kirkerummet. Et perfekt miljø til en intim koncert. Da Lis Sørensen samtidig medbragte ingen ringere end Jonas Krag på guitar, Mikkel Riber på bas og Steen Rasmussen på tangenter, alle tre har et imponerede musikalsk CV og spiller med de bedste af de bedste i Danmark, hvad kan så gå galt? Intet og det gjorde det heller ikke.

I den godt halvanden time lange koncert kom Lis Sørensen omkring flere dele af hendes store bagkatalog med mange af Sebastians sange men også egne kompositioner. Hendes mikrofon teknik viser erfaring og et hun er vant til at spille i kirker/mindre lokaler, hun fik hurtigt fremhævet en intim stemning der blev bakket op af det flotte lys i kirkerum bag ”scenen”.

En stor lyd på det minimale, men genialt opsatte lydanlæg betjent af en lydmand der kunne sit kram.

Mange vuggede med til de kendte numre og lidt efter lidt fik Lis bygget koncerten op så publikum også sang med for fulde hjerter, de kendte hver en strofe.

Lis Sørensen har en ufattelig stemmekontrol, god mikrofonteknik, fortæller evne om små ferie anekdoter i en NSU Prinz og meget mere, hun beviste også sine evner med publikum da hun gik rundt i kirkerummet, hvor hun sang og uddelte smil.

Sct. Michaelis Kirke er et godt miljø at høre hendes færdigheder i. Der var gjort meget ud af opsætningen og det fortjener arrangørerne ros for. Dejligt at se Sct. Michaelis Sogne og Garnisons kirke så pakket med mennesker, Altertavlen siger Gud er kierlighed, der var musikken under altertavlen også på denne skønne november aften. En perfekt afslutning på en små kølig dag og i morgen tidlig kan publikum nynne den gamle børnesang Gud ske tak og lov (vi så dejlig sov).