Der har i årets løb været afholdt flere møder og arrangementer, herunder virksomhedsbesøg i samarbejde med klubberne i Taulov og Middelfart. 

Man har afholdt det årlige julespil som gav et overskud på i alt kr. 127.000. Der blev i alt solgt 17.000 lodder og præmier der primært var sponsoreret af det lokale forretningsliv og firmaer og butikker. Midlerne skal bl.a. bruges i de kommende år til værdigt trængende der har behov for en hjælpende hånd.Vi hjælper: Det har vi i det forløbne år gjort for ialt næsten kr.100.000. Og ialt fra 1991 og til idag med ialt knap for kr. 2,2 millioner alene fra Lions Fredericia.  

Man har sammen med de øvrigt klubber i vores zone (i alt 16kclubber) været med til at sponsorere Trygfondens familiehus med kr. 50.000 årligt de næste 3 år. Et familiehus i Århus, hvor man som familie kan bo sammen med sit barn, imedens dette er indlagt på sygehuset. Desuden har man lokalt uddelt Lionsprisen til Headspace, på kr. 25.000 for deres fremragende arbejde med at hjælpe unge med små og store problemer.Vi har igennem det forløbne år støttet i alt 18 forskellige arrangementer og tiltag af forskellig art.Kendetegnende for vores club, at der er kr. 0 i administration, de indsamlede penge går direkte videre krone for krone. 
Der blev desuden valgt ny bestyrelse:

Præsident Peter Østergaard Christensen
Vicepræsident Jan Muus
Kasserer Hans Jørgen Andersen
Sekretær Steen Clemmensen
Klubmester Carsten Sørensen

Jan Muus var nyvalg, de øvrige var genvalg.

Der er i årets løb optaget nye medlemmer så der nu er ialt 13 medlemmer i Lions Fredericia.Men sidder der nogle der godt kunne tænke at hører mere om Lions kan vi kontaktes på telf 28127186 eller mail. chpeoe@gmail.com

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer