Kædebutikken Wunderwear slår dørene op i Gothersgade 4 den 1. november. Håndværkerne er i fuld gang med at istandsætte lokalet, der senest har huset Havana Shoes.

Bag butikken står Anett Thye og Anne-Mette Itzke, der kender hinanden hjemme fra vejen, og også tidligere har arbejdet sammen. De første varer er kommet, og tæppet i indgangen er blevet limet på plads, og skal tørre. Derfor foregår ind- og udgangen under besøget i Wunderwear ved at tage et langt spring for at undgå og betræde tæppet.

De to kvinder, der i en del år har arbejdet i butikslivet i Fredericia, slog til med Wunderwear, da chancen bød sig og ser frem til at åbne butikken for kunderne i Fredericia, som de mener har manglet en type butik som deres.

– Vi glæder os helt vildt. Vi får nok ikke sovet så meget, men vi kan ikke vente til den første nu når håndværkerne er kommet i gang. Vi kan virkelig mærke, at der sker noget nu, siger Anne-Mette, der har et klart mål med butikken:

– Målet er helt klart at skabe en superbutik med lækker lingeri til pigerne. Vi vil skabe et univers så folk kigger på undertøj, ligesom man kigger på tøj og sko, siger hun.

Det at have en kæde i ryggen ser de to kvinder som en fordel.

– Der er retningslinjer, som der følger med, og dem kommer vi selvfølgelig til at efterleve. Det gode ved kæden er, at der er en landsdækkende bytteservice, og vi har adgang til så mange brands, siger Anne-Mette.

Anett og Anne-Mette har via deres egen viden om Fredericia som handelsby set et marked, som de kan udfylde, selvom der i forvejen er en undertøjsbutik i form af BH Magasinet.

– Mange tager udenbys og handler, og der ser vi en mulighed for at lukke lidt af det hold så folk bliver i byen og støtter os om den, og vi kan sagtens ligge to butikker. Der er flere af samme slags butikker i andre byer, så det er ikke noget problem, siger Anett.

Wunderwear som butik appellerer bredt. Anett fortæller, at der er noget for både de unge og modne kvinder.

– Der er et bredt udvalg. Det er både hende, der ivl have noget moderne, eller hende der vil have noget basis, siger hun.

Anne-Mette Itzke er oprindeligt Matas-udannet, og har arbejdet i tøjbranchen i de seneste 12 år, mens Anett Thye har arbejdet i detailbranchen siden hun var 17 år.