Fredericia AVISEN var til Henry Heerup-udstilling hos Fredericia Kunstforening, da Lindved Skole havde fået muligheden for at besøge kunstforeningen og se udstillingen.

På Lindved Skole havde 7. klasserne undervisning om Henry Heerup. Her fik de muligheden for at tage et besøg forbi Fredericia Kunstforening for at opleve udstillingen tæt på.

7. klasserne havde selv arbejdet og prøvet at lave forskellige malerier, hvor de prøvede at sætte sig ind i Henry Heerups værker.

”Det betyder meget for os, at vi må komme ud at opleve værkerne på tæt hånd nu hvor eleverne selv har arbejdet med det. De har været så dygtige, og man kunne virkelig se, at de nød at arbejde med det. Det er dejligt, at de kan være med til at lave noget kreativt. Så samtidig med det at være her til kunstudstilling og se udstillingen tæt på, er det skønt”, fortæller Pia Fisker Knudsen Kristensen som er dansklærer for 7.A på Lindved skole.

Pia Fisker Knudsen Kristensen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Se videoen, hvor eleverne viser nogle af deres værker frem, en lærer der fortæller hvad det betyder for dem at være her til udstillingen, og formand i Fredericia Kunstforeningen, Per Jakobsen.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen