I sit nye one man show “NORMAL?” gør Linda P status over sin egen selvudvikling og livet som normal – hvis man da kan kalde hende det. Se showet i Vejle Musikteater fredag den 28. oktober 2016.

“NORMAL?” – Linda P gør status

I efteråret 2016 er hun med one man showet “NORMAL?” klar med en ny statusopdatering på sit liv, der denne gang stiller skarpt på livet som normal, hvis man da kan kalde hende det. For som Linda har skiftet rock’n’roll-tilværelsen ud med det såkaldte mønsterliv og forsøger at gøre alt det rigtige, må hun alligevel se i øjenene, at det hverken er muligt eller for så vidt et ønske for hende at blive helt almindelig.

“Er jeg blevet normal nok?” spørger Linda P. I sit nye show gør hun status over sin egen selvudvikling og funderer over, om hun er nået i mål. Er hun blevet normal nok? Hvad vil det sige at være normal? Og er det overhovedet noget at stræbe efter? Som altid leverer Linda sine livsbetragtninger i et underholdende flow af sarkastiske punchlines.

Livet som Linda P

Al videre præsentation af Linda må siges at være overflødig. Hun er folkekendt og elsket for sine one man shows samt sin medvirken i satire-serier, film og teater. Senest har vi oplevet hende i sketchshowet “Det alt for store Linda P show” på TV2 Zulu samt med albummet “Just Divorced”, der kom på gaden i september og strøg direkte ind på en førstepladsen på iTunes.

I Vejle Musikteater kan vi fredag den 28. oktober 2016 byde velkommen til endnu et indblik i livet som Linda P, der gudskelov fortsat er mere morsom end normal.

Linda P, Vejle Musikteater, Store Sal, fredag den 28. oktober 2016 kl. 19.00