Linda Kjærgaard er 47 år og bor i Pjedsted, hun er ansat som sygeplejerske på Privathospitalet Kollund. I en samtale bliver vi klogere på Linda og kosmetiske behandlinger. #fredericiasansigter

Linda startede hos Privathospitalet Kollund den. 1. januar 2019, hvor hun er ansat som sygeplejerske på opvågningen, når det kommer til den kosmetiske del, som botox, filler og mikrosklerosering.

“Jeg har haft en kosmetisk klinik selv, det er fem år siden. Min første kliniktid var tre år på et privathospital, der lå på Hotel Benniksgaard i Sønderjylland, derefter fik jeg så en aftale med Privathospitalet i Kollund. Jeg havde en fysisk klinik i deres lokaler, og jeg kunne samarbejde med deres huslæge og plastickirurg”, siger Linda.

Linda er uddannet kosmetolog, så de så en mulighed for at udvide samarbejdet ved, at hun tog en uddannelse som sygeplejerske.

“Så det gik jeg i gang med og jeg blev færdig som sygeplejerske sidste år. Det gjorde, at Privat Hospitalet Kollund kunne bruge min kosmetiske evner som interesserer mig – med andre ord et perfekt match”, siger Linda om ansættelsen hos Privathospitalet Kollund.

“Vi arbejder blandt andet med mesoterapi, som i første omgang er hårbunden, det er til de mennesker som har lidt pletskaldethed eller øget hårtab af forskellige årsager som stress. Der kan man gå ind og booste hårbunden med ekstra vitaminer og ting der fremmer væksten nede i hårsækkene. Mesoterapi af hårbunden er lidt nyt, men også ret revolutionerende. Lige det produkt som vi bruger har virkelig gode resultater. Hvis der er noget som betyder noget for mennesker, så er det vores hår. Det er ikke sjovt at få de lidelser som pletskaldethed og tab af hår”, siger Linda.

En anden ting som også er populært at få lavet er mikrosklerosering.

“Mikrosklerosering fjerner karspringninger på ben, det er typisk kvinder, der får det. Små karspringninger kommer med alderen for de fleste af os. Behandlingen foregår ved, at man lægger en lille nål ind i det lille kar. Det er sådan overfladisk ind i huden, så ser man om man rammer det og om der er tilbageløb i den lille kanyle, man lægger. Så lægger man et stof ind, der hedder aethoxysklerol, det lukker karet, som forsvinder og dør fuldstændigt hen”, siger Linda.

“Den store forskel på at arbejde på et privathospital er fleksibiliteten, i det offentlige kender man sin plan og kører måske 8-timers vagter. Men her kender vi vores arbejdsplan en uge ad gangen. Der sker meget med patienter her i det private, fra uge til uge veksler arbejdstiden rigtigt meget. Vi har en stor fleksibilitet, en lidt længere arbejdsdag, til gengæld har jeg så nogle fridage ind imellem og altid fri i weekenden”, siger Linda.

Inden Linda fortæller lidt om sine fremtidsplaner, har hun en vigtig pointe, når det kommer til de kosmetiske operationer.

“Her og specielt indenfor mit område i det kosmetiske felt, har vi har en sund skepsis og en kritisk forholden til et naturligt udseende. Så man ikke overloader de kosmetiske behandlinger med botox og filler, det kan blive for meget. Vi prøver at være realistiske” siger Linda.

“Der sker rigtig meget på det kosmetiske område, så selvfølgelig vil jeg hele tiden gerne videreuddanne mig, opdatere og udvikle mig. Jeg vil gerne holde mig ajour både nationalt og internationalt. Noget af det, som jeg ser som et godt tiltag, er laserbehandling. Det er en dyr investering, men det vil jeg gerne arbejde med”, afslutter Linda.

Du finder mere om Privathospitalet Kollund her.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia