Fredericia AVISEN ser på Facebook, at en familie i Bøgeskov savner og efterlyser deres elskede kat. Der er ikke noget værre end at mangle sit kæledyr, som ofte er en del af familien, vi bringer en efterlysning.

Vi ringer til ejeren Mia Husted Petersen som er dybt ulykkelig over, at familiens kat har været væk i otte dage.

“Normalt plejer den at følge vores børn i børnehave, vuggestue og skolen. Den venter på dem, til de skal hjem igen, men nu har den været væk siden tirsdag. Den har ikke halsbånd på, men den er øremærket med med nummeret RCG610”, siger Mia.

Mia har været særdeles aktiv med at sende flyers rundt i alle postkasser i hele Bøgeskovområdet, hvor hun bor. Hun har ledt i Hvidbjerg, Treldenæs og Egeskov. Hun har været alle steder for at finde katten.

Mille

“Det kan være nogen har set den sidde og “miave” og tænkt, at den er sød, den lukker vi ind. Måske har de ikke set, at den er øremærket. Kendetegn er at den er trefarvet, stribet og så har den fire hvide poter. Den er hvid på maven og hvid på halsen, har lidt røde ørespidser, samt en rød aftegning på næse. Den har et rødt venstre forben, den har ikke halsbånd, men er som sagt øremærket”, siger Mia.

Mia håber, at folk vil holde øje med om de ser katten, om de vil tjekke i deres trailere, skure, kældre og garager. Katten plejer altid at komme hjem og er aldrig længere væk, end den kan kaldes på.

Katten er 1,5 år gammel og hedder Lilli, hvis man ser katten, skal man ringe
60591614, så kommer Mia med det samme og henter katten hjem.

“Vi har gået 100 kilometer de sidste dage for at finde hende, hun er dybt savnet. Vi har brug for vished, så ser eller høre nogen om noget, også (gud forbyde det) en død kat, så lad os høre det”, afslutter Mia.

Den bedste Julegave for familien er at få Lilly hjem, hjælp gerne med at lede eller del artiklen så der kan blive jul i Bøgeskov.

https://goo.gl/MSbg7k