I Taulov har Lillebælt’s Akvarie Shop fået vokseværk. Fiskene vækster og det store udvalg trækker kunder til fra hele Danmark. Fredericia AVISEN har talt med indehaveren bag den populære shop, Mikkel Skjønnemann.

“Vi er kommet i en større butik – fra 60 m2 til 298 m2. Det andet blev for småt. Vi har mange store planer, ideer og vil gerne have muligheder for mere. Kunderne har taget godt imod os. De er glade, og kigger forbi os hele tiden. Vores kunder kommer fra hele Trekantområdet, men også Købehavn, Odense og Aarhus,” fortæller indehaveren bag Lillebælt’s Akvarie Shop, Mikkel S.G. Skjønnemann til Fredericia AVISEN.

Se TV-indslaget her

“Vi sælger flest af de små akvarier, blandt andet fordi nano- og kampfisk er blevet populære. Særligt nanofisk, der kan leve i 20 litersakvarier er populære. Jeg har også fået hunde-, katte-, mus- og gnaverprodukter, som vi kan sælge,” siger Mikkel.

Hvad siger lokalsamfundet til det?

“Folk i Taulov er glade for, at der er liv i byen, og fiskene trækker også mennesker til, der bare vil se på fisk, hvilket de er meget velkomne til,” slutter Mikkel Skjønnemann.

Læs også

http://bit.ly/lolalecture

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her