På baggrund af corona-situationen aflyses Lillebælt Halvmarathon, som skulle have været afholdt lørdag den 12. september 2020. Alle muligheder for en forsvarlig afvikling er blevet vendt, men det har ikke været muligt at finde en løsning, der dur.

Først blev løbet flyttet fra den 16. maj til den 12. september i år. ”Lillebælt i Løb”, der står bag Lillebælt Halvmarathon mente dengang, at der ville være god tid og håbede, at alt så ville være tilbage til normalt.

“Nu mener vi ikke, at det længere er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker efter sommeren.

“Det her er bare så ærgerlig en situation. Vi føler, at vi svigter deltagerne, der har trænet i månedsvis, de to byer, sponsorer og vores faste samarbejdspartnere. Selvom det er svært, så er det bare sådan, det er i år. Vi ser frem til igen at kunne samles omkring et rigtig stort løb. Selvom der er længe til, ser vi frem mod næste år og glæder os til igen at forbinde Middelfart og Fredericia. Vi har allerede nu flere ideer til spændende tiltag”, fortsætter Erik Jensen.
Lillebælt Halvmarathon afvikles igen lørdag den 8. maj 2021.

Alle deltagere til Lillebælt Halvmarathon kan få deres penge retur, men der opfordres til at overføre sit startnummer til næste år. Der udsendes en mail til alle deltagerne med mere information.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer