Igen i år giver Fredericia Håndboldklubs ligaspillere en hånd med på klubbens håndboldskole, der afholdes i denne uge.

Håndboldskolen varer fra mandag-torsdag i denne uge, og løbende har der været ligaspillere forbi for at være gæstetræner for de unge, håbefulde håndboldspillere, der har fire dag i håndboldens tegn.

Vi var med i hallen, da Anders Kragh Martinusen, Nicolaj Nørager, Mads Emil Lenbroch, Mathias Hedegaard, Kristian Stoklund og Martin Bisgaard lærte fra sig. Man kunne tydeligt mærke, at det var noget specielt i forhold til, når det er de faste håndboldskoletrænere, som er i centrum.

Fællesbillede med Stoklund, Hedegaard og Bisgaard og U13-pigerne. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Spillerne havde forberedt lidt ting hjemmefra til en træningssession, der var sat af til at vare omkring en times tid, og efterfølgende var der tid til snak og autografskrivning. Og der kunne man især mærke, at spillerne er store forbilleder for spillerne.

“Jeg mangler Hedegaards autograf,” sagde en dreng til sin kammerat, da hans kammerat spurgte om de ikke skulle gå op mod klublokalet.

Hedegaard igang med at skrive en autograf.

Efter sprittuschen var blevet sluppet fra spillerne, talte vi kort med Nørager, der for første gang for alvor stiftede bekendtskab med FHK’s ungdomsafdeling.

“Jeg har været på håndboldskole som gæstetræner før i mine tidligere. Derfor tror jeg, at i de fleste klubber, at det er normal kotume, at man kommer forbi og lærer lidt fra sig. Og det er rigtig hyggeligt. Det er med til at bygge en bro mellem ungdomsafdelingen og os ligaspillere,” siger Nørager og fortsætter:

“Spillerne her er nogle, der kommer og ser vores kampe i ligaen, hvor de ser os spille. Derfor er det også vigtigt, at vi giver noget den anden vej til sådan noget som håndboldskolen,” slutter FHK’s nye nummer 88.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer